O minoră de 17 ani a fost tâlhărită pe o stradă din Bârlad de un bărbat de 35 de ani. Suspectul a încercat să-i fure telefonul din mână, iar când a observat că nu poate, a mușcat-o pe fată de mână, scrie vremeanoua.ro.

În cele din urmă, hoțul a reușit să-i fure telefonul și să fugă. „ În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat şi probat activitatea infracţională a celui bănuit de comiterea faptei, în persoana bãrbatului de 35 de ani, din Bârlad.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acesta a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat mâine (astăzi – n.r.) la Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru a fi dispusă o măsură preventivă. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta.”, a precizat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si