Acum câteva zile, lui Teodor Emi i-au trebuit doar 5 secunde să-l pună la podea pe Mircea Badea, într-o revanșă acordată pentru lupta din 2014. Acum 5 ani, Teodor Emi a stat în ring numai o repriză și un pic, după care moderatorul tv s-a recunoscut învins, în repriza a doua, prin KO tehnic.

Citeste si: MIRACOL în cazul lui Bogdan! S-a nscut a doua oară! Tânărul de 20 de ani a fost salvat de medicii din Turcia! Mesajul SUPERB transmis de familie!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dacă după victoria recentă Teo Emi a fost elegant în exprimare la adresa celebrului său adversar, în 2014 Emi s-a dovedit mult mai virulent. Atunci, sportivul a postat o caricatură cu un zombie ce stă în fața unui calculator, sugerând că acesta este Mircea Badea:  “Recunoasteti personajul (indicii: freza obosita din anii ’80, plin de riduri, rau doar in fata ecranului)”.

Întrebat de un prieten , “Este vorba de M.B?”,  Teo a raspuns atunci:  “Chiar el…Tare in gura doar de la distanta. E zombie, lingau pana la moarte.

Eu il mai iau la misto cand imi aduc aminte. Daca-l bag prea mult in seama ii fac audienta”.

Citeste si: Leo Iorga trece prin momente grele. Artistul a primit o veste copleșitoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si