O femeie a fost dusă de urgență la spital.

Citeste si: Un preot din Ilfov a lăsat o familie cu mortul în stradă! "Mi-a dat prea puțini bani!"- Rudele decedatului au fost nevoite să îl înmormânteze singuri!

Din primele cercetări de la fața locului se pare că totul s-a produs de la o butelie. Balconul apartamentului în care s-a produs explozia s-a dezintegrat total, iar zonele alăturate au fost și ele afectate de suflul exploziei.

Pompierii au intervenit de urgență

Citeste si: ORIBIL! Acest micuț a fost decapitat chiar în fața mamei sale! Un șofer de taxi a comis oribila crimă cu o sticlă spartă!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La fața locului s-au deplasat 17 pompieri cu două autospeciale de stingere și două ambulanțe SMURD, dar și un echipaj de poliție.

Medicii de acolo acordă primul ajutor unei femei în vârstă de 64 de ani care se afla în apartament. Ea a fost preluată și dusă de urgență la spital.

Conform medicilor, femeia este conștientă și prezintă arsuri la față, membrele superioare și inferioare.

Citeste si: Are 104 ani și trăiește cu 296 de lei pe lună. Povestea unei bătrâne din Suceava care nu s-a recăsătorit niciodată, după ce și-a pierdut marea iubire


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si