Este ora pranzului, iar pe Autostrada Soarelui se astupa gropile de zor, intre Bucuresti si Fundulea. Insa, sperantele ca, in sfarsit, se lucreaza, se risipesc rapid.
Dupa aproximativ o jumatate de ora, timp in care incalzesc mixtura si o preseaza rapid, muncitorii pleaca mai departe. Fara sa se uite la ce au lasat in urma!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Lucrarile de reasfaltare a segmentului Bucuresti- Fundulea nu vor incepe nici anul acesta! Chiar daca asa promiteau toamna trecuta cei de la compania de drumuri.

Tot lucrari provizorii sunt si cele de pe Autostrada Bucuresti- Pitesti. Numai anul trecut, de exemplu, deszapezirea si reparatiile dupa sezonul rece au costat o jumatate de miliard de lei. Anul acesta, suma cheltuita pentruastfel de lucrari va fi mult mai mare.

Compania de Infrastructura Rutiera spune ca nici nu se pune problema de asa ceva! Iar noua nu ne ramane decat sa ne multumim cu astfel de lucrari de intretinere, facute mai mult de mantuiala. Pentru ca anul acesta, nu vom avea lucrari capitale nici pe A2, nici pe A1.

Avem insa promisiuni noi de la guvernanti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si