Criminalul care și-a ucis soția și cei doi copii a fost condamnat la închisoare pe viață. În noaptea de 26 spre 27 martie 2018, criminalul și-a ucis copiii și soția în timp ce dormeau.

Citeste si: Declarații ȘOCANTE ale pacienților care au fost tratați de medicul fals, Raluca Bârsan! E incredibil ce le-a făcut și abia acum s-a aflat!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

La ultimul termen, avocatul familiei soției a declarat că Florin Buliga nu a arătat nicio urmă de regret că și-a ucis familia.

Florin Mircea Buliga şi-a ucis familia în noaptea de 26 spre 27 martie 2018. Femeia avea 42 de ani, iar copiii numai 18, respectiv, 13 ani. Criminalul a spus că uciderea lor i-a ajutat de fapt, fiind acum într-o lume mai bună.

Citeste si: Organismul Andreei a cedat! Șoferița care a intrat cu mașina într-un TIR la Avrig s-a stins din viață

Sentința în acest caz nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si