Chiar daca starea de sanatate a sa este buna, totusi, medicul l-a avertizat ca s-a ingrasat cu doua kilograme in ultimul an si a devenit obez.

Citeste si: Vladimir Putin si-a spulberat toti adversarii intr-un concurs de judo!

O suta zece kilograme a atins liderul de la Casa Alba in acest moment. Unii medici spun ca, la inaltimea lui, de un metru si 90 de centimetri, a depasit pragul obezitatii.

Drept urmare, el a primit o doza mai mare de medicamente pentru colesterol. La cei 72 de ani, Trump a primit si o recomandare: sa slabeasca 4 kilograme. Lucru destul de greu de atins, stiut fiind faptul ca presedintele american este un mare pofticios. Iar fast-food-urile sunt pe primul loc in preferintele sale.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Printul Charles a mers astazi la o slujba ortodoxa. A fost inconjurat de peste 200 de romani care lucreaza in Anglia!

Ca sa nu mai amintim de faptul ca si bauturile carbogazoase fac parte din meniul zilnic al presedintelui.

Ca sa mai ascunda din proportiile luate in ultima vreme, Trump a renuntat la una dintre regulile de vestimentatie care spun ca sacoul trebuie sa fie descheiat doar in momentul in care stai jos, nu in picioare. Un sacou incheiat la nasture i-ar scoate in evidenta kilogramele in plus.

Una peste alta, la ultimul control, medicul a pus verdictul: Trump este apt pentru a-si duce la bun sfarsit mandatul prezidential.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si