Ornela Pasare, intoarsa de la Ierusalim, se simte mai fericita si mai implinita dupa cele 7 zile petrecute in Tara Sfanta. Cantareata spune ca a vazut minuni care s-au intamplat chiar in fata ei.

Citeste si: Locul în care aseară a nins ca în povești! De 10 ani locuitorii de aici nu au mai văzut asemenea zăpadă!

Solista de muzica populara, Ornela Pasare se simte mai linistita si mai fericita ca niciodata. A mers in locul in care visa sa ajunga de mic copil. La Ierusalim.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Calatoria in Tara Sfanta a fost una de regasire a sinelui. Un drum initiatic, in care artista a trait momente unice.

Citeste si: O tânără de 18 ani a căzut la pământ, a intrat în comă, iar după patru zile s-a trezit cu un bebeluș! "Habar nu am cum e posibil asta. Nici nu știam că sunt însărcinată!"- Medicii spune ce s-a întâmplat cu adevărat!

Pe langa vizitarea locurilor sfinte, Ornela a avut parte si de clipe de relaxare. S-a plimbat pe camile, a luat masa in deşert si a cumparat suveniruri traditionale.

Ornela Pasare doreste sa revina in Israel, in august, cu ocazia sarbatorii religioase a Schimbarii la Fata a Domnului, cand a auzit ca se intampla un fenomen deosebit pe muntele Tabor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si