HOROSCOP BERBEC

Echivalent în Vulturu. Trebuie să fii moderat și temperat pentru a fi autonom în final.

Dacă ai încredere în tine, funcționezi fără ajutorul celor din jur. Ești pasional, curajos, impetuos și puțin arogant. Se împacă bine cu Bufnița și Somonul. Îți dă grație și putere.

HOROSCOP TAUR

Echivalent în Castor. Bun constructor și muncitor. Lasă beneficii pentru mult timp.

Poți schimba cursul vieții. Visul îl poți transforma în realitate. Muncitori, rigizi, exigenți, sunt seducători. Se împacă bine cu Ciocănitoarea, Ursul și Gâsca.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Anunț de MAXIMĂ IMPORTANȚĂ! Toți românii care au lucrat între 1975 și 2001 primesc bani în plus! Despre ce sume este vorba

HOROSCOP GEMENI

Echivalent în Cerb. Este maiestos. Sunt foarte longevivi și vanitoși. Sociabili, introvetiți și puși pe harță, sensibili, schimbători, superficiali și agitați. Cerbul se înțelege bine cu Corbul și Vidra.

HOROSCOP RAC

Echivalent în Ciocănitoare. Exeplifică prin atașament de familie și pământ. E curățătorul relelor. E o fire tradiționalistă. Ține cu trecutul, dar reînoiește mediul. E sensibil, emotiv, protectiv, matern, romantic, lunatic și gurmand. Se înțelege bine cu Șarpele, Castorul, Lupul.

Citeste si: Uite banii, nu sunt banii. Creșterea alocațiilor, o iluzie. Anunțul făcut de ministrul Muncii

HOROSCOP LEU

Echivalent în Somon. E curajos și se sacrifică pentru copii lor. Are o teamă că nu lasă nimic în urma lor. Teama îl motivează mult. Luptă contra curentului. Are multă creativitate și are parte în abundență. E mândru, pasional, lacom și dur cu el. E extremist și foarte exigent cu el, dar și cu ceilalți. Parteneri: Bufnița și Vulturul.

CITEȘTE CONTINUAREA PE KFETELE.RO!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si