Daniela Ionela Olteanu locuia într-un apartament al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj. Ea a plecat din locuință și nu s-a mai întors.

La data de 28 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către un educator din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, despre faptul că minora OLTEANU DANIELA-IONELA, în vârstă de 17 ani, din localitate, beneficiară a unui apartament familial destinat protecţiei rezidenţiale a copiilor, a plecat în mod voluntar din centru și nu a mai revenit.

Citeste si: Doliu URIAȘ în televiziune! Prezentatorul tv a murit în această dimineață. Mii de fani sunt în doliu

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din primele verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că minora nu este cunoscută cu plecări repetate.

Semnalmente: înălţime aproximativ 1,55 m, constituţie atletică, greutate 45 kilograme, ochi albaștri, păr lung și blond.

Daniela a fost dată în urmărire naţională

La data plecării din centru, minora era îmbrăcată cu bluză de trening de culoare gri, pantaloni tip trening de culoare gri, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport de culoare alb.

Citeste si: Anunțul lui Cătălin Măruță i-a luat prin surprindere pe fani: "Andra este un Kinder cu cea mai frumoasă surpriză"

Polițiștii au dispus punerea în urmărire la nivel național a minorei.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze 112, sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si