Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă au plecat de lângă elevii lor de la Exatlon, fiecare dintre ei vorbind la FanArena despre experienţa pe care a avut-o cu echipa lui. Antrenorul "faimoşilor" a povestit, printre altele, că deşi a avut o mică divergenţă cu Costin Gheorghe, sportivul a fost unul dintre concurenţii de care s-a apropiat cel mai mult.

" De Costin m-am apropiat mult.

Este un băiat excepţional şi m-am înţeles bine cu el", a declarat Vladimir.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ei bine, mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon le-a declarat, în premieră, reporterilor WOWbiz.ro ce părere are despre fostul antrenor al fiului ei.

Mama lui Costin Gheorghe, declaraţie despre Vladimir Drăghia!"Vreau să-i mulţumesc pe această cale"

" Nu vă imaginaţi ce emoţii am când îmi văd copilul pe traseu. Sunt mândră de el şi mă rog la Dumnezeu să-l protejeze şi să se descurce la fel ca până acum.

Ştiam că am un fiu ambiţios, puternic, determinat, care ştie exact ce vrea. Atât eu cât şi tatăl, surorile, copilul şi nepoţii lui îl încurajăm, îi transmitem toate gândurile bune şi dragostea. Îmi pare rău că nu pot să vorbesc cu el, să-i spun că eu şi tatăl lui suntem cei mai fericiţi şi mândri părinţi. Când l-am văzut cum plângea, în hohote, când se uita la poza cu fetiţa lui, am plâns şi eu.
Ieri am fost atât de fericită când am auzit cât de frumos a vorbit Vladimir Drăghia despre Costin.

Citeste si: Îl credeai pe Costin Gheorghe de la Exatlon bad boy-ul competiţiei? Iată cum a vorbit despre el fosta colegă Diana Pivniceru! VIDEO!

Vladimir a câştigat admiraţia familiei mele. Îi suntem recunoscători că a reuşit să-l menţină pe Costin într-un echilibru psihic de care avea atâta nevoie într-o perioadă de adaptare. Am văzut un Costin mai matur, mai echilibrat şi mai liniştit de când a ajuns Vladimir în Republica Dominicană. Fiul meu are nevoie de asemenea caractere pe lângă el, care să îl tempereze, el fiind o fire vulcanică. Vreau să-i mulţumesc pe această cale lui Vladimir Drăghia şi mă bucur că s-a împrietenit cu băiatul meu. Costin se ataşează foarte greu de oameni, dar şi când o face, pune mult suflet", a declarat mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon pentru WOWbiz.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si