Leonard Miron a mers la medic, după o perioadă în care deși nu mânca mult lua în greutate din ce în ce mai mult.

"Anul trecut, în luna august, am fost diagnosticat cu cancer pancreatic. Foarte puţini au ştiut, şi Miguel (n.r. partenerul ei de viață) a aflat destul de târziu şi atunci am decis cu el că este un lucru personal şi că este mai bine, din superstiţie sau din felul în care este el educat, că e mai bine să rămână între noi.

Norocul a fost că poziţia tumorii a fost favorabilă, dimensiunea era extraordinar de mică. Eu am depistat-o întâmplător, pentru că mă îngrăşam foarte mult, mă îngraş fără să mănânc foarte mult şi atunci am făcut nişte teste", a explicat Leonard Miron.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fostul prezentator TV a mai explicat pentru postul de televiziune că a refuzat chimioterapia.

"De la început am refuzat ideea de chimioterapie, de radioterapie, că m-am speriat de efecte. Şi am descoperit că există o metodă foarte nouă, care se numeşte cyberknife, care dă rezultate foarte bune pe cancerul cerebral şi de prostată şi care la nivelul cancerului de pancreas este la stadiul de încercare.

Am avut intervenţia pe 20 noiembrie şi a trebuit să aştept până la începutul lui februarie, când am făcut testele şi bat în lemn, au ieşit bine", a mai spus Leonard Miron.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si