Florin plecase la muncă în Londra, dar nu își imagina că tot acolo își va găsi sfârșitul.

Incidentul tragic s-a petrecut în acest weekend, în timp ce Florin se întorcea de la ziua unui prieten. El a intrat în stația de metrou Queensbury puțin după miezul nopții și imediat a fost luat la bătaie de mai mulți tineri.

Citeste si: Mama lui Mircea Badea, victimă a Securității lui Ceaușescu! Toni Grecu de la Divertis a băgat-o în bucluc

În urma loviturilor încasate, Florin s-a prăbușit la pământ și s-a lovit la cap. În urma loviturii puternice, acesta și-a pierdut viața.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La fața locului au ajuns echipaje medicale care i-au aplicat manevre de resuscitare, după care l-au dus la spital, unde a fost declarat decesul.Tânărul de 20 de ani avea un traumatism mai vechi la cap, în urma unei căderi accidentale dintr-un copac, și este posibil ca și această afecțiune să fi contribuit la deces. Aceste detalii vor fi stabilite la necropsie, însă faptul că tânărul a căzut victimă unei agresiuni în stația de metro este cert.

Citeste si: Fostul soţ al Laurei Kovesi este praf în afaceri! Eduard Kovesi a suferit pierderi serioase şi are datorii uriaşe!  

Cei care l-au cunoscut pe Florin și care locuiau în aceeași comunitate cu acesta spun că agresorii sunt tot români, mai mult, prietenul care se afla cu Florin Pitic în momentul producerii agresiunii a confirmat acest lucru.

"Ancheta este în curs de desfășurare și în acest stadiu nu au existat arestări.

Suntem în faza incipientă a investigației noastre și aș îndemna pe oricine a asistat la ceea ce s-a întâmplat sau la evenimentele care au condus la aceasta să ne contacteze cât mai curând posibil. Ar putea să dețină informații vitale despre evenimentele tragice", a transmis un oficial al poliției londoneze.

Citeste si: Radu Țenter, fiul fostului mare baschetbalist Marcel Țenter, a fost înmormântat! Imagini dureroase de la căpătâiul său

Florin era cunoscut ca un tânăr extrem de liniștit. El probine dintr-o familie numeroasă din Vicovu de Sus.

Trist este că în familia tânărului au mai existat alte două decese, doi frați de-ai lui Florin au murit în condiții grele în Germania, tot în împrejurări asemănătoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si