Casa Națională de Pensii a emis deciziile de recalculare pentru pensionarii din grupele I și II. Circa 100.000 de beneficiari au primit deciziile de recalculare și astfel vor putea lua pensie mărită în luna martie.

În grupa I de muncă, o pensie care are cuantumul de 2000 de lei va ajunge până la aproximativ 4000 lei. În grupa II de muncă, cei care primeau o pensie de 2000 de lei vor beneficia de 3000 lei.

Citeste si: Ea e femeia pentru care a fost bătut medicul ginecolog din Galaţi! Blonda este iubita lui Cristi "Spaidăr"!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

Citeste si: Regretul unui bărbat care și-a pus panouri solare. „Am o casă care nu poate fi vândută. Valoarea i-a scăzut”- wowbiz.ro

Pensionarii din grupele I și II care nu au stagiul complet de cotizare după recalculare ar putea încasa o pensie mai mică.

Persoanele care nu fac dovada venitului total lunar realizat anterior datei de 1 aprilie 2001 beneficiază de majorarea punctajelor lunare, corespunzătoare stagiului de cotizare realizat în perioada 1 februarie 1975- 1 aprilie 2001, cu 10%.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si