Cristian Matei Vlad, copilul de 13 ani din județul Constanța care s-a electrocutat în timp ce își făcea un selfie, are nevoie de sânge.

Citeste si: Cati a plecat într-o călătorie în jurul lumii în septembrie, dar ce au aflat rudele despre tânăra de 23 de ani e TERIFIANT! Ce au găsit pe un munte! E cumplit!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Băiatul se afla internat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, el suferind arsuri pe 80% din suprafața corpului. O rudă de-a băiatului a lansat un apel disperat pe rețelele de socializare în încercarea de a-l salva pe micuț. "Nepotul meu este internat la spitalul Grigore Alexandrescu din București și are nevoie de sânge. Orice grupă este bună pentru el pentru că spitalul ne poate da grupa lui. Cristian Matei Vlad are 13 ani și este internat la secția de arși. Cei care au tatuaje făcute în ultimele șase luni nu au voie, în rest se boate. Cei care au boli genetice sau care au avut hepatite nu pot dona! Pentru mai multe informații vă stau la dispoziție la numărul 0724.760.576.

Menționați numele lui și spitalul unde este internat. Vă implor să ne ajutați. Măcar distribuiți", a scris o rudă de-a băiatului.

Citeste si: TULBURĂTOR! O mamă își cară fiica moartă la morgă după ce i-a fost refuzat tratamentul în spital!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si