Roxana, una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei, nu a răspuns declarațiilor lui Andy, cele în care a mărturisit că au făcut sex, însă a publicat o serie de fotografii, în mediul online, printre care și o imagine în care pare extrem de tristă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Adrian de la Puterea Dragostei, mărturisiri uimitoare din timpul relației cu Raluca! "În timp ce era cu mine se gândea la el"

Andy a făcut sex cu Roxana la Puterea dragostei! ”A existat și o relație fizică între noi, și nu doar o singură dată!”

Reporterii WOWbiz.ro au aflat în premieră că între cei doi concurenți nu a fost doar o legătură adolescentină, ci ar fi trecut și la fapte! Concret, Andy a făcut sex cu Roxana la Puterea dragostei, la fel cum s-a întâmplat și în cazul altor cupluri din competiție! ”A existat și o relație fizică între noi, și nu doar o singură dată! A fost frumos, dar nu suficient pentru a putea să se consolideze o idilă, în care unul dintre noi voia atenție din partea tuturor, și știți bine la cine mă refer”, a spus Andy Adetu, în exclusivitate, pe WOWbiz.ro!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si