Irena Boclincă este o actriță de 38 de ani care a parodiat-o cu mare succes pe Viorica Dăncilă în cadrul unei emisiuni tv de umor, reușind să se califice în faza următoare. ”Textul era atât de bun că râdeam în valuri şi apoi mă enervam pentru că râdeam şi nu mă concentram la text. Este excepţional ce a făcut. Este top trei numere iUmor din şase sezoane.

Cum ar fi să câştige Viorica Dăncilă iUmor?“, a comentat Mihai Bendeac, unul dintre jurații emisiunii. Originară din Republica Moldova, Irena Boclincă s-a născut la Chișinău și a lucrat vreme de 7 ani la Teatrul Național ”Eugen Ionescu”.

Citeste si: Viorica Dăncilă a stat o oră la shopping într-un celebru magazin din Craiova! Angajații au închis outlet-ul pe perioada vizitei

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Nora Vioricăi Dăncilă a purtat un decolteu provocator la o petrecere! Vezi cum s-a distrat soţia lui Victor Dăncilă alături de prietenele ei!

În prezent, Boclincă activează în trupa teatrului ”Constantin Tănase” din Capitală, colaborând și cu Teatrul ”Vasile Alecsandri” din Iași.

Destul de discretă cu viața personală, Irena Boclincă se iubește cu Ștefan, un tânăr din București alături de care se simte împlinită.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si