Florin Petrache, bărbatul de 60 de ani, tatăl lui Floris, le-a spus anchetatorilor că a mers în casa în care locuiau soacra și fiul său pentru a-i spune în ce situație disperată se află.

Mai concret, toate bunurile bărbatului erau trecute pe numele soției sale care muncea în Italia, iar acest lucru îl nemulțumea, mai ales că femeia intentase acțiunea de divorț.

"De la discuție s-a ajuns la ceartă și de aici la agresarea victimei de către bărbat.

În acest moment a intrat în scenă băiatul care, trezit din somn de acel vacarm, a încercat să-și oprească tatăl care înjunghia deja pe femeie. Agresorul a lovit mai departe cu cuțitul, și în băiat și în femeie. E vorba de multiple plăgi înjunghiate", a declarat pentru Vestea procurorul Stelian Olteanu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Surse apropiate anchetei spun că pe trupul fiului se văd aproximativ 6-7 lovituri de cuțit. Dubla crimă din Piatra Neamţ a fost o răzbunare pe fosta soţie, spun apropiaţii familiei. Agresorul s-a predat Poliţiei, iar acum este reţinut.

Întrebat dacă regretă gestul, agresorul a răspuns afirmativ. "Vă pare rău?
Foarte rău, foarte rău!
De ce aţi făcut asta?
Toată familia Lupu! Mi-a luat tot. Ultima speranţă de viaţă mi-a luat-o Lupu!".

sursa foto: Observator

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si