Ea și-a trăit ultimii șapte ani din viață la un azil de bătrâni din Ghermănești.

Citeste si: A murit fostul primar al Galațiului, Dumitru Nicolae! Acesta se afla de mult timp în stare gravă, în spital!

Deși s-ar fi putut spune că a dus o viață bună și a agonisit sume frumoase la bătrânețe, lucrurile nu stau deloc așa. La azilul la care a stat ea a acumulat o datorie de 90.000

de lei. De ani buni sunt aceste probleme financiare și mereu reprezentanții azilului au căutat soluții pentru recuperarea banilor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În aprilie 2016, Gigi Becali şi un prieten de-al Zinei au contribuit cu o parte de sumă, însă chiar şi cu ajutorul lor, datoria nu a fost stinsă, ba chiar a început să crească. Ion Cassian a făcut în urmă cu două luni o cerere către Casa de Pensii pentru ca venitul de 1.300 de lei să nu mai ajungă la băiatul Zinei, ci direct la azil.

Singurii bani care au ajuns la azil sunt cei din pensia Zinei Dumitrescu, pensie care intra direct în conturile reprezentanților azilului din Ghermănești. 

Citeste si: Vladimir Găitan dă de pământ cu Tudor Chirilă: ”Al nostru coleg Tudor Chirilă a luat-o puţin razna pentru că de curând s-a bătut!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si