Acesta s-a adresat Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț și a acuzat-o pe Ramona de înșelăciune și abuz de încredere și pe mama acesteia de complicitate la înșelăciune.

"În mai 2016 i-am spus, eu eram în Africa: Ramona, am terminat de muncă în Africa, am terminat definitiv și pot veni în România să ne căsătorim. Relația s-a terminat printr-un apel telefonic, mi-a zis că nu mai vrea să audă de mine, că nu mai vrea să se căsătorească și a încheiat.

În 18 iunie 2016 s-a încheiat. M-a sunat de pe un număr ascuns. În total m-a costam cam 100.000 de euro. Mai bine muream", a declarat Lorenzo Fagnoni, italianul păgubit, pentru Asta-i România.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Totul s-a întâmplat în momentul în care i-a spus logodnicei sale că urmează să se mute în România definitiv. Lucru pe care amândoi îl așteptau de mai bine de 9 ani, sau cel puțin asta credea el.

Citeste si: Simona Mărgăian, românca acuzată că a lăsat falit un bătrân italian, dezvăluiri în lacrimi! Și-a povestit deschis trecutul tumultos: "Am trăit în teroare. Eram bătută, umilită și amenințată"

Echipa Asta-i România i-a oferit un drept la replică Ramonei și a mers la casa mamei sale

Femeia a refuzat să vorbească cu reporterii Kanal D. "A, nu, îmi pare rău. Ne scuzați. Nu vreau să declar. Îmi pare rău, nu am ce să declar", a spus femeia din spatele gardului.

Vezi povestea lui Lorenzo Fagnoni în video din Asta-i România.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si