Pe pagina oficială de Facebook a Federației Române de Scrimă a apărut ieri vestea tristă care anunță trecerea în neființă a fostului sportiv de la Farul Constanța.

Citeste si: Borcea, internat de urgență! Care este starea de sănătate a fostului acționar de la Dinamo

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”S-a stins din viață, la vârsta de 75 de ani, Lepadatu Constantin, fost sportiv la Farul Constanta și ulterior antrenor la Albatros Mamaia. Slujba de înmormântare va avea loc mâine, la Constanța, Capela Cimitirului Central, la ora 14:00. Dumnezeu să îl odihnească!”.

Înmormnântarea va avea loc în cursul zilei de astăzi, 02 aprilie, la Constanța.

„Constantin Lepădatu a avut o contribuție însemnată la bunul mers al scrimei constănțene. A activat și în Asociația Județeană de Scrimă, a sprijinit echipele, înființând și un club, Albatros Mamaia. Moartea sa lasă un gol în sportul constănțean. Dumnezeu să-l ierte!” a declarat Ilie Floroiu, fostul director al CS Farul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si