Parcarea din nordul statiunii Mamaia se transforma an de an intr-un parc auto de milioane de euro, daca ar fi sa judecam dupa masinile de lux.

Pentru turistii care isi permit, locurile de parcare scumpe din zona de fite nu vor fi o problema. In schimb, pentru oamenii de rand care vor dori sa petreaca aici sumele sunt enorme.

Citeste si: VIDEO| Furt ca in filme comis la Piatra Neamt! Politistii au retinut 6 tineri

Daniel Savopol, reporter Stirile Kanal D: Daca va lasati masina in aceasta parcare din Mamaia Nord de vineri si pana duminica, trebuie sa platiti 10 lei pe ora. Astfel, la finalul weekendului, veti achita echivalentul a trei nopti de cazare la un hotel foarte bun din statiune: 720 de lei

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Oriunde ati alege sa parcati in statiunea Mamaia, aveti nevoie de o aplicatie pe telefon, numita "Constanta Parking". Prin intermediul acesteia, veti putea achita prin SMS sau card bancar.

Citeste si: VIDEO| Avem autostrazi putine si… scumpe! Nu e o gluma, ci realitatea trista de care ne lovim cu totii

Preturile pe ora difera in functie de zone: cea rosie este si cea mai scumpa, urmata apoi de zona albastra si verde.

O veste buna este ca in centrul Statiunii Mamaia, chiar la Piateta Cazino gasiti o parcare pe 7 etaje, unde nu se percepe niciun tarif.

De acolo puteti lua autobuzul catre cluburile si terasele din zona de lux- acestea functioneaza de la rasarit si pana la miezul noptii.

Si telegondola va duce de la intrare in Mamaia si pana in centrul statiunii, in schimbul sumei de 20 de lei de persoana.

Peste 25 de


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si