Trupul ei a fost gasit pe o plaja din Sao Paolo, abia dupa o zi de la tragedie.

Caroline Bittencourt, cotata ca dintre cele mai frumoase femei din lume, era in vacanta alaturi de sotul sau in largul coastelor Braziliei. Din cauza rafalelor puternice, catamaranul cu panze s-a clatinat puternic iar cei doi caini ai familiei au cazut in valuri.

Vedeta de 37 de ani s-a aruncat imediat in mare dupa ei, fara sa constientizeze pericolul la care se expune.

Sotul ei, Jorge Sestini, a sarit si el sa o salveze, dar totul a fost in zadar.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Ce au decoperit pe trupul lui Răzvan Ciobanu

Trupul neinsufletit a fost gasit pe o plaja din Sao Paolo a doua zi. Caroline si Jorge abia se casatorisera in ianuarie. Cunoscuta drept mare iubitoare de animale, Caroline aparea des la televiziune alaturi de preferatii ei necuvantatori.

Sotul ei a fost si el salvat dupa 3 ore. Versiunea lui este diferita de cea vehiculata in presa locala: Caroline s-ar fi dezechiibrat si ar fi cazut din ambarcatiunea destabilizata de furtuna.

Caroline Bittencourt a avut o cariera impresionanta pe podiumurile de moda. Era in acelasi timp si prezentatoare TV. A devenit celebra in urma unui scandal cu modelul Daniela Cicarelli, care i-a interzis acum peste 10 ani sa vina la nunta ei cu fotbalistul Ronaldo.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si