Războinica Ana Otvoș a făcut o impresie excelentă la Exatlon sezonul 2 însă pare să îmbrățișeze cu succes și o păosibilă carieră în modelling. Sportiva a îmbrăcat, zilele trecute, rochia de mireasă, însă a făcut-o doar pentru a face reclamă unui designer. Cel puțin momentan, pentru că Ana nu a anunțat că ar avea în plan o nuntă cu iubitul ei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Chiar și așa, se poate spune că Ana Otvoș a îmbrăcat rochia de mireasă înaintea colegei ei, Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon sezonul 2. Aceasta a anunțat că se va mărita în vara aceasta, iar anunțul a fost făcut încă din Republica Domincană.

Ana Otvoș are o relație de mai mulți ani cu un bărbat pe care l-a cunoscut la sala de fitness. Cei doi împărtșesc pasiunea pentru sport și par să se înțeleagă perfect, așa că nu este exclus ca în viitorul apropiat să asistăm la o nouă nuntă în familia Exatlon.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si