Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din lume, iar de-a lungul timpului, aceasta a vorbit despre multe evenimente care urmează să se întâmple.

Vedeta, stabilită de ani buni în Statele Unite ale Americii, a vorbit despre un eveniment mai puțin cunoscut din viața sa.
Aceasta povestește că a murit pe când avea numai cinci ani, iar acea experiență a schimbat-o pentru totdeauna.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ce a văzut Carmen Harra atunci când a murit.

„Intuiţia este o abilitate a creierului ca şi memoria, ca şi inteligenţa, ca şi logica... Eu mi-am dat seama când am avut moartea clinică.

De obicei, când sunt morţi clinice, trecem pentru o secundă în altă frecvenţă. La cinci ani am avut moarte clinică. La cinci ani am căzut în Someş şi atunci eu am văzut o secundă o lumină, am intrat într-un tunel, vedeam corpul meu căzând în Someş şi, în momentul în care am intrat în tunelul ăla de lumină, mi-am dat

seama că există o altă dimensiune şi sentimentul ăla al aşa-zisei morţi, de trecere spre altceva, este foarte plăcut. Moartea este o stare de bine", a mărturisit Carmen Harra în cadrul unei emisiuni TV.

Carmen Harra a dezvăluit câți bani câștigă lunar

Vedeta câștigă o sumă importantă în fiecare zi.

„Eu câștig bani din mai multe surse. Sunt consilier de cuplu, iar în America un consilier câștigă între 400 și 600 de dolari pe ședință.

Eu am lucrat peste 20 de ani ca și consilier, aveam biroul pe cel mai scump bulevard din lume, pe Fifth Avenue în New York, peste drum de Plaza Hotel. La mine veneau Jennifer Lopez, Hillary Clinton și alte celebrități. Eu însă aș putea să trăiesc și din drepturi de autor acum. Încă de la primele cărți publicate, am luat sude de mii de dolari. Cărțile au mers foare bine. Prima carte pe care am publicat-o în urmă cu 20 de ani, ”Karma de fiecare zi” a fost tradusă în 20 de zile și îmi vin și acum bani din drepturile de autor pe ea”, a spus Harra într-un interviu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si