Fara sa combata si efectele bauturii clasice, care ne trezeste dimineata, cativa clujeni au inventat cafeaua digitala. Daca vor primi sprijin financiar, tinerii ar putea pune produsul in vanzare.

Considerata pana nu demult un mit, dependenta de cafea a devenit, in ultimii ani, o certitudine in nenumarate studii. Cercetarea a mers intr-atat de departe incat unii specialisti au numit-o boala, fiindca lipsa cafelei le provoaca celor obisnuiti cu ea simptome asemanatoare sevrajului.

In plus, cofeina le poate provoca celor mai slabi de inima palpitatii, asa ca studentii din Cluj vor sa o inlocuiasca. Cafeaua ar putea fi inlocuita cu acest aparat despre care studentii spun ca ofera acelasi efect. Deocamdata, e in stadiul de prototip. O alta inventie care ar putea tehnologiza domeniul medical le-ar fi de ajutor mai ales parintilor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Aplicatia din imagine le arata daca cel mic are probleme de vedere. Programatorii romani au inventat deja mai multe aplicatii menite sa ne faca viata mai usoara.
De exemplu, acest jurnal in format electronic ne ajuta sa economisim.

Tinerii care vor avea succes cu inventiile lor vor participa la un alt concurs national organizat in capitala.

Cele mai apreciate proiecte vor primi finantare de la marile companii din Romania.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si