Selena, Alice si Damian sunt tripletii care au venit pe lume prin fertilizare in vitro. Micutii s-au nascut la 34 de saptamani, la Maternitatea Bega, iar venirea lor pe lume le-a adus lacrimi de fericire tinerilor parinti.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Karla spune ca ultima luna a sarcinii a devenit grea din punct de vedere fizic, dar si-a umplut mintea cu ganduri optimiste. Nici ea, nici sotul ei nu se asteptau sa faca tripleti.

Cuplul a ales fertilizarea in vitro la o clinica privata din Szeged, Ungaria, iar procedurile au costat 10.000 de euro. Au meritat toti banii, spun proaspetii parinti.

Cazul tripletilor prin fertilizare in vitro e o raritate, mai ales ca medicii recomanda inca de la bun inceput renuntarea la unul dintre embrioni, din cauza riscului de pierdere a sarcinii. Cei doi timisoreni au mers insa la capat cu toti embrionii.

Cei trei bebelusi vor mai ramâne internati aproximativ o luna pana vor reusi sa ia in greutate.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si