Apartamentul lui Răzvan Ciobanu, situat într-un bloc de pe un bulevard central din București, este locul în care designerul a trăit în ultimul an și unde se pare că și-a lăsat amprenta. ”Detectivul de paranormal” a fost în zona, chiar în fața blocului în care a stat Răzvan Ciobanu, iar ceea ce spune că a simțit a fost apăsător, este vorba despre ”fricile” și suferințele pe care le-ar fi trăit designerul în ultima perioadă a vieții.

Este conform lui Ioan Burculeț un loc care păstrează o încărcătură negativă, ca un mesaj pe care Răzvan Ciobanu ar vrea să-l transmită celor care l-au cunoscut.

 

”Cred că cel mai interesant aspect de la această filmare a fost atunci când în fața blocului unde a locuit Răzvan Ciobanu înainte de tragicul accident, s-a oprit camera de filmat din senin și nu a mai vrut să funcționeze aproximativ două minute. Suficiente pentru că eu și colega mea să ne punem întrebări și să ne uităm mirați unul la celălalt fără nici o explicație. Ulterior camera a început să funcționeze și asta mi-a amintit de un caz similar, tot o accidentare de altă natură soldată cu moartea unui om și unde nu a pornit mașina – în fața bisericii- care îl transporta pe ultimul drum!

”Detectivul de paranormal”, acasă la Răzvan Ciobanu! ”Amprenta energetică se simțea de la mai bine de un kilometru”

Amprenta energetică se simțea de la mai bine un kilometru, pentru că plutea în aer energia care încă se mai afla în zonă. Un stres care nu poate fi descris în cuvinte, un infern interior pe care Răzvan Ciobanu l-a avut ca și trăire înaintea impactului.

O stare pe care niciunul dintre noi nu și-ar dori să o experimenteze și toate aspectele planau asupra “combustiei interiorare”. Trăiri, emoții, contradicții și incontrolabilitate dincolo de multă suferință și dorința de a merge înainte cu orice preț!  

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Faptul că se simțea neajutorat și că în zadar ar fi încercat orice să își revină din starea instalată de aproximativ un an și jumătate, au dus la un eveniment care a stârnit polemici, discuții și păreri diferite.

Și cu toate acestea, adevărul nu îl poate ști nimeni! Un lucru este cert, zbaterea interioară și dorința de a evada parcă din realitate au fost parte dintr-un plan al Universului care s-a conturat și în astrograma lui Răzvan Ciobanu. Și cum destinul multora dintre noi este pecetluit încă de la începuturi, oare câți dintre noi s-au gândit că nu este frumos să aruncăm cu pietre în aproape, indiferent de ce a făcut sau nu persoana respectivă. O moarte subită, tragică care a arătat dincolo de sensibilitatea înăscută, “curajul nebunesc” al unui om aflat în disperare, neajutat de nimeni. Din contra, aș putea să spun că acesta și-a dat seama de oamenii falși din jurul său, dar a tăcut.

Dincolo de lipsa banilor, problemele existențiale și dorița de a merge înainte, se pare că de această dată, pe fondul oboselii și al durerilor interioare, drumul înapoi spre casă l-a costat viața! Nu mai punem consumul de stupefiante care în cele din urmă l-au doborât.

 Un episod greoi de dus și de redactat ca și text, pentru că și acum simt, după câteva ore de la filmare, acea apăsare care persistă pe un areal extins din fața blocului. În rest, pentru Răzvan Ciobanu, numai cuvinte de bine și de laudă, chiar dacă nu l-am cunoscut, pentru că a încercat să se apere singur într-un război cu sinele pe care nu l-a câștigat, dar a luptat din răsputeri să depășească această condiție existențială care i-a marcat viața, dar și acțiunile și evenimentele din ultimele 17 luni și despre care nu a vorbit niciodată, acesta ar fi mesajul lui către cei apropiați și care i-au fost prieteni.

Pe întreg parcursul existențial, destinul acestuia a demonstrat că trebuie să se zbată dincolo de toate dorințele, conceptele, sensibilitatea, judecățile emise de ceilalți și evadarea din realitate ca mijloc de refulare. Toate acestea nu au fost decât un joc de lumini și umbre periculoase pentru cei care nu l-au înțeles niciodată. O condiție de om, care s-a finalizat tragic în conformitate cu legile Universului. Un final existential, vizibil din momentul nașterii și în astrograma sa”, a afirmat specialistul în astrologie Ioan Burculeț.

 

Cine este ”detectivul de paranormal” Ioan Burculeț

Licențiat în psihologie, medium și astrolog, specializat în România și Marea Britanie, Ioan Burculeț a uimit prin previziunile sale de multe ori, dacă ne gândim la cutremurele din Italia, la accidentările în masa sau atentatele teroriste.  A devenit cunoscut în România în perioada alegerilor prezidențiale din anul 2014, când a spus că opoziția de la vremea respectivă va caștiga. El a prezis ascensiunea lui Klaus Iohannis.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Ultimul caz în care  Ioan Burculeț a fost implicat a fost cel al lui Tudor Niream, un adolescent din Zalău dispărut de acasă. Specialistul în astrologie și medium a semnalat că băiatul era din păcate ”pe fundul unui lac”. Așa a și fost găsit câteva săptămâni mai târziu.  

Specialistul în astrologie Ioan Burculeț își folosește acum talentul său de medium pentru a desluși enigme ale unor persoane dispărute, ale unor locuri cu încărcătura deosebită.

Alături de reporterii WOWbiz.ro, în premieră, Ioan Burculeț pornește în căutarea dovezilor pentru descoperirea unor adevăruri neștiute de mulți, a unor secrete ce așteaptă să iasă la suprafață, într-o serie de investigații făcute dincolo de ceea ce se vede cu ochiul liber. Pentru că, transformat într-un detectiv de paranormal, Ioan Burculeț, însoțit de echipa WOWbiz.ro, vă va dezvălui secrete ale unor mari artiști, dezlegări ale unor mistere ale crimelor celebre sau poveștile nespuse ale unor locuri cu o încărcătură specială.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si