Vremea frumoasa, ambientul de lux si tentatiile culinare i-au pus la mare incercare pe Andrei Duban si Adina Halas. Doi gurmanzi, dar cu multe cunostiinte in materie de alimentatie, care au ajuns sa-si confrunte ideile chiar in mijlocul restaurantului de lux.

Publicul ii cunoaste ca actori sau prezentatori, dar ca specialisti in nutritie nu prea. Asta, deoarece fiecare are teoria sa cand vine vorba despre alimentatia sanatoasa…

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mai in gluma, mai in serios, cei doi se poarta, acum, de parca ar fi intr-o competitie despre cine ce pune si cat pune in farfrurie.

Putin broccoli, un ou ochi si, dupa viziunea lui Andrei Duban, putin peste echilibreaza farfuria. Si totusi in fata atator mancaruri, parca ar mai adauga cate ceva.

Adina isi pune pe farfurie tot ceea ce-i face cu ochiul. Vedeta e foarte atenta la alegeri. A studiat mult si stie cum sa combine alimentele astfel incat sa-i pregateasca prietenului ei Andrei Duban o masa bogata si sanatoasa.

Totul pana la desert cand clatitele americane cu topping de ciocolata i-au facut sa uite de calorii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si