Un preot din Huși, județul Vaslui se judecă cu propria soție pentru că femeia nu vrea să facă testul de paternitate al copilului abia născut. O altă preoteasă a zvonit în comună că femeia acuzată are o relaţie cu viceprimarul.

Citeste si: Accident soldat cu rănirea a două persoane pe DN1, în judeţul Braşov; circulaţia este blocată

Citeste si: O elevă ucisă şi alte 17 persoane rănite în apropiere de Tokyo, într-un atac cu cuţitul

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Procesul a fost inițiat în vara anului 2018 și nu s-a finalizat nici până în prezent, la ultimele două termene de judecată preoteasa fiind amendată de judecători pentru că nu s-ar fi prezentat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării expertizei.

Citeste si: Fostul principe Nicolae a făcut test de paternitate. Este tatăl copilului Nicoletei Cîrjan

Citeste si: Protest în Piaţa Victoriei: Câteva sute de oameni scandează „Demisia!”

Preoteasa susține că nu a călcat strâmb, dar totuși refuză să se prezinte cu copilul pentru testul de paternitate.Până acum femeiea ar avea amenzi în valoare de 2.100 de lei.


Judecătorul a dispus din nou prezentarea preotesei la IML pentru efectuarea testului de paternitate, următorul termen fiind pe 3 iunie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si