Sute de oameni s-au adunat in fata Guvernului, pentru a-si manifesta bucuria fata de evenimentele din ultimele 48 de ore. Multimea s-a mobilizat rapid, pe retele de socializare si s-a adunat in piata sub sloganul "Sarbatoarea primei Victorii".

Majoritari au fost tinerii, care au venit pregatiti sa desfaca sampaniile si sa laude justitia. Mai mult, oamenii si-au aratat solidaritatea si fata de diaspora, din randul careia nu toti au putut vota la alegerile europarlamentare de duminica.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Liviu Dragnea, prima noapte la Rahova! A refuzat cina și s-a uitat la TV

Evenimentele din centrul orasului nu au fost lipsite de incidente. Cativa manifestanti si-au exprimat nemultumirea fata de fortele de ordine, pe care le considera aservite guvernarii.

Piata Victoriei s-a umplut de oameni aseara, la doar cateva ore dupa anuntarea sentintei primite de liderul PSD, Liviu Dragnea, care a fost condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare, in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman.

Citeste si: Presa internaţională despre condamnarea lui Dragnea: „Cea mai puternică persoană din România, trimisă la închisoare pentru corupţie”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si