Sigura pe ea, fara greseli in discurs si echilibrata a parut Viorica Dancila, in prima zi dupa caderea erei Dragnea. In memoria colectiva, ramane- pe langa brosa Channel- atitudinea schimbata afisata in fata presei.

Daca in alte dati si-a citit discursul din foi, acum, premierul si-a ales singur cuvintele. Cu un aer puternic, a vrut tuturor sa le transmita ca are situatia sub control, spune psihologul comportamental Cristina Zaharia.

Cristina Zaharia: Chiar a prins voce, vorbeste destul de detasat si relaxata. Pare ca a disparut o presiune, un factor stresor din preajma dansei. Memoria si concentrarea pot fi afectate grav cand avem un factor stresor foarte puternic.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Schimbarea la față a PSD. Deciziile majore luate după pierderea alegerilor

Dar sa dam timpul inapoi! Premierul s-a aflat mereu cu un pas in spatele lui Liviu Dragnea, iar gafele presarau fiecare discurs!

Cristina Zaharia: Dansa recita un text. Eu chiar am banuit-o ca are dislexie. Dincolo de cuvantarea Vioricai Dancila, care aseara si-a invitat colegii sa se regaseasca dupa infrangerea liderului, a fost o sedinta CEX tensionata!

Apogeul a fost atins odata cu apostrofarea unui om din strada. Rafuiala intre primarul Capitalei si protestatar a tinut minute bine.

Citeste si: VIDEO| Război in PSD. Ziua cea mai lunga

Cu discursul bruiat de pe margine, Gabriela Firea a intrat intr-un schimb de replici taios cu barbatul care striga de peste gard.

Cearta stradala a continuat inclusiv din masina demnitarului.



In rest, social-democrati au preferat sa taca s-a terminat vremea discursurilor si a contrelor televizate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si