Eforie Nord- statiune unde vin anual sute de mii de turisti si care cu doua saptamani inainte de inceperea sezonului estival- arata ca dupa bombardament. Lucrarile au inceput inca de toamna trecuta la faleza si drumuri, dar nu e de mirare ca pana acum nu s-a facut mai nimic.

Pentru ca tot i-am stricat somnul, domnul din imagini tureaza motoarele si incepe sa puna utilajul in miscare.

Dupa ce l-am motivat pe muncitorul obosit sa puna osul la treaba, gasim un altul, mai epuizat. Omul a transformat cabina utilajului sau in oaza de odihna. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In aceste conditii, una dintre cele mai aglomerate statiuni de pe litoral isi va primi turistii
in praf, gunoaie si moloz.

Disperati de marele santier sunt si proprietarii de terase din apropiere. Turistii vor ajunge cu greu la ei, vara aceasta.

Cat despre faleza care duce spre plaja din centrul statiunii, aceasta reprezinta un real pericol.

Despre situatia revoltatoare pe care am gasit-o in teren am vrut sa-l anuntam si pe primarul din Eforie, Robert Serban.

Secretara lui ne-a raspuns, insa, scurt si cuprinzator: Este intr-o sedinta, alta data cu drag! Dar e foarte important, despre drumurile astea distruse din statiune.

Apoi ne-a inchis usa in nas. Grav este ca aceasta atitudine indiferenta ar putea provoca reale probleme turistilor, care nu stiu ce peisaj ii asteapta la mare.

Deja in prima jumatate a lunii iunie, statiunea Eforie Nord e rezervata in proportie de 35 la suta, iar dupa data de 15, gradul de ocupare va atinge 55 la suta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si