"Din păcate, nu a opus rezistență", a scris Marian Godină, pe Facebook.

Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a împuşcat un poliţist din Timiş, în timpul unei misiuni, a fost prins în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 4.45 în casa bunicii unui prieten de-ai săi din localitatea Remetea Mare.

Citeste si: Reacţia şefului Poliţiei Române, Ioan Buda, după prinderea criminalului din Timiş

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Arma cu care a fost ucis poliţistul a fost găsită asupra lui Lepa. El avea la brâu atât pistolul, cât 'şi o borsetă cu gloanţe, conform imaginilor din momentul capturării.

Citeste si: Ucigaşul poliţistului din Timiş a fost prins. Cum a fost găsit- VIDEO

Lepa a fost prins de o echipa de flagrant a Biroului de operatiuni speciale, impreuna cu o echipa de la SIAS, la  7 km de locul crimei.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul era rănit, iar rănile i se agravaseră. El a fost dus la spital cu o ambulanţă, iar in locuinţa în care se ascundea a fost gasit pistolul cu care a fost ucis poliţistul şi cartuşe.

Bărbatul se afla în localitatea Remetea Mare, în casa bunicii unui prieten, casă pe care anchetatorii o verificaseră luni şi unde au găsit urme suspecte de sânge.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si