De asemenea, Ministerul Afacerilor Interne a postat pe Facebook o imagin din momentul capturări, însoţită de mesajul "Prinderea lui nu poate şterge durerea imensă provocată de pierderea colegului nostru, Cristian Amariei!".

Ioan Buda a declarat că Lepa avea pistolul la brâu în momentul capturării şi borseta cu gloanţe lângă el.

Citeste si: Marian Godină, reacţie pe Facebook după prinderea ucigaşului poliţistului din Timiş

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

”Am promis că ies şi discut cu dumneavoastră pentru că am avut cu colegii de studiat mai multe piste, am desfăşurat mai multe activităţi complexe. Este meritul colegilor, e important că l-am prins pe criminal, se efectuează cercetări la faţa locului şi colegii mei vă vor da toate detaliile. Nu a opus rezistenţă. Avea şi pistolul şi mai avea şi cartuşele la el. Da, avea pistolul la brâu şi avea borseta langa el... Sa lămurim o problemă. Discutăm de modul de organizare a misiunii defectuos. Eu mă refer strict la organizarea misiunii, nu la intervenţie, iar meritul este al colegilor pentru rezultatele care s-au obţinut. După cercetarea la faţa locului veţi primi toate detaliile", a declarat şeful Poliţiei Române chestorul Ioan Buda.

Citeste si: Reacţia şefului Poliţiei Române, Ioan Buda, după prinderea criminalului din Timiş

Şeful Poliţiei Române a sosit în Timiş luni seara şi s-a oprit direct la Recaş, acolo unde a fost constituit un centru de comandă pentru prinderea criminalului, la sediul Poliţiei Recaş. Odată ajuns, Buda a discutat cu şefii IPJ Timiş.

După capturarea criminalului, MAI a postat peFfacebook o fotografie din timpul operaţiunii şi mesajul:"Prinderea lui nu poate şterge durerea imensă provocată de pierderea colegului nostru, Cristian Amariei!".


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si