Avocatii lui Radu Mazare au cerut magistratilor sa inceteze judecata in dosarul in care fostul edil al Constantei este acuzat de luare de mita pe motiv ca el a fost extradat din Madagascar strict pentru a-si ispasi pedeapsa in dosarul retrocedarilor ilegale de plaje.

TIBERIUS BARBACIORU, avocat: In conditiile in care statul care a dispus extradarea nu a facut extradarea pentru acest dosar, judecatorul trebuie sa dispuna incetarea procesului penal si asteptarea unei eventuale autorizari a statului Madagascar.

Daca acest lucru nu se intampla procesul nu poate continua.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Pe de alta parte- avocatul sustine ca Radu Mazare ar fi fost extradat ilegal. Si asta deoarece dosarul trimis din Romania nu a trecut pe la niciun judecator din Madagascar.

Radu Mazare a trecut peste cele 21 de zile de carantina iar acum va afla daca ramane la Penitenciarul Rahova sau va fi mutat. Potrivit legii, detinutul ar trebui mutat in inchisoarea apropiata domiciliului sau- ceea ce ar inseamna Poarta Alba.

Radu Mazare se pregateste de nunta dupa gratii. Si-a cerut iubita in casatorie- pe Roxana Mihalache, cu care formeaza un cuplu de mai bine de 10 ani. Dupa ce va sti exact unde-si va continua pedeapsa, fostul primar va face o cerere la conducerea penitenciarului care va stabili o data la care ofiterul de stare civila se va duce sa oficieze ceremonia.

Alaturi de miri vor fi maxim 6 persoane, membri ai familiei.

Nu va fi o petrecere cu muzica si mancare, cei doi putandu-se bucura doar de 48 de ore la camera intima.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si