George Pușcaș a fost unul dintre cei mai buni jucători ai României U21 în meciurile cu Croația 4-1și Anglia (4-2) și asta i-a adus o ofertă de ultimă oră, chiar din Premier League. Nou promovata Sheffield United este echipa care îl dorește pe atacantul lui Palermo, susține sport.ro. Englezii se vor duela pentru vârful nostru cu Perugia. Cel mai bun "produs" din lotul lui Rădoi pentru un transfer în această fereastră de mercato pare a fi George Puşcaş.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Ianis Hagi a fost umilit de un conducător din FRF: "Ăsta e costumul, mi-l cari până în România!”

Golgheterul României în preliminarii, acesta s-a transformat într-un veritabil vârf de careu: foarte percutant, reuşeşte să fie mai mereu omul potrivit la locul potrivit şi, cel mai important, marchează foarte des. În acest context, Palermo şi-a făcut deja planurile: deşi echipa nu a mai fost retrogradată în Serie C, ratarea promovării va însemna despărţirea de Puşcaş.

"Sunt foarte mândru că Puşcaş a atras atenţia la acest turneu final. Băiatul are calităţi incontestabile. Probabil că anul trecut ar fi putut juca mai mult, dar sunt mulţumit de felul cum a reacţionat şi de faptul că Europa fotbalistică îl are în vederi. Este un bun al clubului nostru, fie pleacă pe o sumă mare, fie rămâne la noi",  a spus Fabrizio Lucchesi, în Corriere dello Sport.

3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Puşcaş, conform siteului de specialitate transfermarkt.de.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si