Doi barbati care au plecat la plimbare pe raul Olt s-au rasturnat cu barca intre localitatile Harman si Bod, din judetul Brasov. Unul dintre ei a reusit sa se salveze si sa urce, din nou, in barca. Barbatul si-a salvat prietenul care era in pericol sa se inece, iar apoi a reusit sa ajunga la mal si sa ancoreze barca.

Tanarul care s-a salvat a sunat la 112, iar la fata locului au fost trimisi pompieri, alpinisti utilitari si cadre medicale SMURD.

Salvatorii au coborat coardele pentru ca victima sa securizeze barca.

Un alpinist utilitar a coborat pe coarda pentru a ajunge la victima. In tot acest timp, colegii sai se asigurau de sus ca totul decurge fara probleme.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dupa ce barbatul din barca s-a asigurat, a inceput partea cea mai grea: ridicarea victimei si a alpinistului si aducerea lor in siguranta, pe pamant.

Dupa eforturi care au durat mai bine de o ora, operatiunea de salvare s-a incheiat cu succes.

12 angajati ai ISU Brasov au luat parte la operatiune. Barbatul salvat a fost evaluat de medici la fata locului, dar a refuzat transportul la spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si