“Dragă domnule Preşedinte Putin,

Am fost profund deranjat când am citit interviul dumneavoastră recent din Financial Times. Categoric nu sunt de acord cu ideea că a urma politici care să îmbrăţişeze diversitatea multiculturală şi sexuală este ceva învechit în societăţile noastre.

Consider că există duplicitate în afirmaţia dumneavoastră că aţi vrea ca oamenii din comunitatea LGBT ‘să fie fericiţi’ şi că ‘nu avem o problemă cu asta’.

Şi totuşi, distribuitorii ruşi au ales să cenzureze din plin filmul meu ‘Rocketman’, înlăturând toate referirile la faptul că mi-am găsit adevărata fericire prin relaţia mea de 25 de ani cu David şi creşterea celor doi frumoşi fii ai mei. Simt că asta este ipocrizie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sunt mândru că trăiesc într-o parte a lumii unde guvernele au evoluat şi recunosc dreptul universal de a iubi pe oricine dorim. Şi sunt cu adevărat recunoscător de progresul politicilor guvernamentale, care a permis şi susţinut legal căsătoria mea cu David. Asta ne-a adus o linişte extraordinară şi fericire.

Cu respect,

Elton John”, este textul unui mesaj postat de starul britanic pe Facebook şi adresat direct lui Putin.

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat, sâmbătă, că Elton John este „un muzician genial”, dar greşeşte atunci când îl acuză de ipocrizie, relatează Reuters.

“Îl respect mult, este un muzician genial, ne place tuturor muzica lui, dar cred că greşeşte”, a spus Putin la Osaka, răspunzând unei întrebări despre criticile lui Elton John la adresa sa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si