Mădălina Mezei, şefa Tarom, a precizat pentru un post de televiziune că nu poate oferi mai multe informaţii în legătură cu operaţiunea DIICOT, dar dă asigurări că percheziţiile nu vizează în mod direct compania Tarom, ci doar biroul sindicatelor.

Percheziții Diicot la Biroul sindicatelor din cadrul companiei Tarom

Perchezițiile au avut loc în această dimineață la biroul sindicatelor în cadrul companiei Tarom, surse oficiale menționând că ar putea fi vorba despre un raport al Corpului de Control care invocă anumite suspiciuni de trafic cu piese de avioane și grup infracțional organizat.

"Nu Taromul ca şi companie este percheziţionat, se verifică şi se ridică documente, la Biroul sindicatelor din cadrul direcţiei tehnice a companiei Tarom. Se efectuează o anumită verificare în urma unor rapoarte mai vechi ale Corpului de Control. Este important acest aspect, pentru că nu dorim să inducem un sentiment de panică angajaţilor, acum când compania trece printr-o schimbare. Este vizat doar Biroul sindicatelor din cadrul Direcţiei Tehnice", a precizat pentru un post de televiziune Mădălina Mezei, şefa Tarom.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Legea privind votul în diaspora a fost adoptată de Senat

Potrivit unor surse oficiale, compania Tarom ar fi fost delapidată şi s-a început urmărirea penală pentru acuzaţii de delapidare şi grup infracţional organizat, vizați fiind sindicalişti şi mai mulţi mecanici, care ar fi furat combustibil şi piese de avioane din cadrul companiei Tarom.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si