Chef Mauro Colagreco este singurul bucatar care indrazneste să lea dea lectii de gatit francezilor.

Proaspat, natural, combinatii neasteptate cu ingrediente putine. Sunt atuurile care i-au adus argentinianului Mauro Colagreco premiul pentru cel mai bun restaurant din lume in 2019.
Mirazur, cum se numeste localul de pe riviera franceza, la granita cu Italia, este cadrul perfect pentru meniuri rafinate.

MAURO COLAGRECO: Stilul nostru de gatit este foarte simplu, natural, fresh, pentru ca suntem intr-o zona in care este mereu cald. Zona in care este situat restaurantul este speciala. Suntem intre doua mari culturi gastronomice: Franta si Italia. Si in mijlocul lor, tipul asta argentinian.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Pui, porc sau vita aduse de la fermele localnicilor, citrice, ulei de masline si ciuperci din satele invecinate, peste proaspat prins multe legume din gradina sunt ingredientele unui stil gastronomic unic. Fiecare meniu se schimba in functie de an si de sezon, dar nu este ieftin.

In timp ce prinzul costa in jur de 160 de euro, cina poate ajunge si la 260 de euro de persoana.

Este prima data cand un restaurant francez castiga mult rivnitul premiu. Iar Mauro Colagreco, primul maestru bucatar strain din Franta care detine 3 stele Michellin.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si