Peste 50.000 de fani au creat o atmosfera incredibila pe Arena Nationala. Ed Sheeran a fost primit de români în ropote de aplauze iar cantaretul le-a facut surpriza sa anunte ca va sta mai mult in Romania.

Ed Sheeran: „Voi petrece urmatoarele zile aici si sunt foarte încântat de asta”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ed Sheeran a cantat îmbracat în tricoul Nationalei de fotbal a României. Un moment incarcat de emotie a fost acela in care intreg stadionul si-a aprins luminile de la telefoane.

Ed Sheeran a cantat singur pe scena, fara trupa si s-a bazat doar pe chitara sa acustica. Iar spectatorii au stiut toate versurile melodiilor artistului britanic.

La concertul lui Ed Seeran de la Bucuresti au fost si fani si din Israel. Unii dintre ei au profitat de atmosfera de vis si au creat un moment pe care nu-l vor uita toata viata...o cerere in casatorie in mijlocul a 50.000 de spectatori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si