Lucian Pirvu- presedinte Asociatia Misionarii lui Padre Pio: O vad ca pe un monstru care si-a jucat un rol perfect. Un monstru care ne-a indus pe toti in eroare, toti am considerat-o asa cum spuneau si altii o mama eroina, dar ramane un monstru care si-a ucis miseleste copilul.

Sunt marturiile socante ale celui care i-a crestinat pe gemeni, in urma cu o luna.

Ii credea atat pe ei, cat si pe fratele lor mai mare niste copii fericiti, ai caror mama traieste pentru ei.

In realitate, insa, femeia si-a ucis in bataie unul dintre gemeni, fara sa ofere anchetatorilor vreo explicatie.

Citeste si: VIDEO| Femeia acuzată că și-a ucis fiul, arestată

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Lucian Pirvu, presedinte Asociatia Misionarii lui Padre Pio: Luca a fost- pe langa faptul ca era un copil inteligent- si unul dintre cei mai talentati copii de aici, era un copil vesel, plin de viata.

Nasul micutilor povesteste cum cei trei baieti ai femeii faceau parte din tot felul de activitati extrascolare, in schimbul carora asa zisa mama ar fi primit bani. In restul timpului ii batea pe cei trei copii pana ii invinetea.

Nimeni nu intelege de ce femeia era agresiva cu micutii pe care i-a adus pe lume. Pe gemeni i-ar fi recuperat cu greu din plasament, dupa ce i-a convins pe inspectori ca are o locuinta si ca isi permite sa-i ingrijeasca.

Odata la 6 luni, o echipa de la directia pentru protectia copilului venea in vizita- dar de teama- copiii spuneau ca isi iubesc mama si ca vor sa ramana cu ea. Nimeni n-a banuit contrariul.

Citeste si: VIDEO| Detalii cumplite în cazul copilului de 9 ani ucis de mamă! A agonizat până la moarte

CRISTINA FULOP, PSIHOLOG: Nu inseamna ca nu se intampla ca mamele sa-si loveasca adesea copiii. Insa acest lucru, intr-o exagerare atat de mare, care a dus la moartea copilului, ma duce cu gandul la patologie psihica, la un episod maniacal, adiacent unei boli psihice serioase sau a faptului de a fi sub influenta unor substante chimice, care i-au alterat legatura dintre constiinta si vinovatie.

Ieri, dupa moartea unuia dintre copii, ceiallti doi frati au ajuns din nou in plasament.

Baietelul geaman care a fost omorat in bataie de mama va fi inmormantat, cel mai probabil, miercuri. Intre timp femeia a fost arestata pentru 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si