Aproape 10 ani fericiti de casnicie s-au destramat intr-o clipa, cand Bogdan Chisavescu a decis sa-si incheie socotelile cu viata.

Tanarul stomatolog si sotia lui pareau impliniti- calatoreau impreuna, aveau un copil frumos, iar el era un om pasionat atat de medicina cat si de sport.

In spatele tabloului perfect se ascundea, insa, o relatie ce incepuse sa se transforme in ura- fapt mentionat si in postarea lui de adio: „M-ai dat la o parte ca prieten si confident al tau si m-ai inlocuit cu un alt barbat, sperand

ca voi inceta sa te iubesc. Bietul om, nu stie ce-l asteapta cand te vei plictisi de el”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

ANDREEA BORBOROS, corespondent Stirile Kanal D: In mesajul postat pe reteaua de socializare, stomatologul ii multumeste sotiei pentru cadoul facut de ziua lui. Apropiatii sustin ca ar fi un instrument folosit in chirurgia stomatologica, cu care se presupune ca si-ar fi curmat viata.

Medicul a mai mentionat in scrisoarea de adio si ca nevasta lui il batea, de fata cu copilul.
Vecinii- tulburati de moartea subita a stomatologului, nici n-au banuit ca Bogdan si sotia lui erau in pragul despartirii.

Medicul Bogdan Chisavescu trecea printr-o depresie adanca si din cauza unor dureri acute de spate.

Sotia sa nu l-ar fi sprijinit pe parcursul recuperarii, iar faptul ca incepuse sa umble cu un alt barbat ar fi fost picatura care a umplut paharul.

Barbatul va fi inmormantat maine, in Caransebes, locul unde are casa parinteasca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si