O femeie din sat povestește că de curând, Siminicã a intrat în gospodăria sa și s-a izbit în ușă, vrând să o deschidă, dar fără succes. În cazul unei alteia, ar fi intrat noaptea, peste ea, în casă. Apucăturile bărbatului continuă cu manifestările dezinhibate, pe care le are pe ulițele din sat. Se dezbracă, și, spun oamenii, strigă după copii.

Citeste si: O adolescentă s-a sinucis după ce autorităţile şi familia au obligat-o să se mărite cu bărbatul care a violat-o! Tânăra a înghiţit otravă pentru şobolani! Vezi când s-a întâmplat!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Lăsat liber după ce a vrut să își violeze consăteanul, Siminică își face de cap!

“E un pericol pentru copiii din mahalaua noastră, la câte face el. Mie mi s-a izbit noaptea în ușă, iar peste Ana a intrat în casă. Pe Valerică l-a abuzat. E ceva de gândit la el”, spune persoana din Plotonești care l-a surprins pe Siminică în câteva fotografii, scrie vremeanoua.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si