Copleșit de emoție și surprins de decizia publicului și a colegilor, Bogdan Mocanu a ținut un discurs copleșitor. La final, însă, concurentul a făcut o declarație neașteptată, acesta i-a mulțumit în special Roxanei pentru câștigul său, susținând că a devenit un om mai bun datorită ei.

Citeste si: Regina și Bogdan Mocanu, dialog incredibil după ce concurentul a câștigat finala Puterea Dragostei: "Mânzule..."

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Acuzații grave la Puterea Dragostei! Adevărul despre escapadele amoroase ale băieților! Bogdan Mocanu răspunde: "Aveam voie și cu 100 de femei dacă suntem capabili"

Citeste si: Hamude de la Puterea Dragostei, în doliu! I-a murit o bună prietenă

„Aș vrea să îi mulțumesc Roxanei. Pentru că m-a făcut să fiu un om mai bun”, a spus Mocanu.

Bogdan Mocanu a recunoscut în trecut că încă vorbește cu Ana Maria, chiar și după plecarea ei din casa Puterea Dragostei și susținea că și-ar dori o relație cu ea.

În ciuda faptului că Bogdan Mocanu i-a mulțumit Roxanei pentru câștigul său și că nu a pomenit nimic de ea în Marea Finala Puterea Dragostei, Ana-Maria i-a transmis felicitări lui Bogdan Mocanu.

„Atât de fericită pentru tine! ♥️”, i-a transmis ea printr-un mesajul public lăsat în dreptul ultimei fotografii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si