Mihaela Brooks, profilerul român stabilit în Canada, aruncă bomba chiar în ziua în care se împlinesc 9 ani de la moartea Mădălinei Manole. Investigatorul a dat publicității dovada că întreaga anchetă care a dus la concluzia că artista s-a sinucis s-a bazat pe o informație ”măsluită” de procurori.

Mihaela Brooks a publicat fișa medicală întocmită de asistenta de pe ambulanța care a sosit prima la fața locului, fișa completată de medicul care a constata decesul și cea a poliției în care se arată că Mădălina avea ”midriază” – adică pupile mărite.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Informația este foarte importantă, în consițiile în care, spune Mihaela Brooks, unul dintre efectele otrăvirii cu pesticid are efectul contrar asupra pupilelor – acestea se contractă până la 2 mm, devenind miotice.

 

Mihaela Brooks prezintă însă și procesul verbal întocmit de procuratură la fața locului, în care apar ”pupile miotice” în cazul Mădălinei Manole.

Mihaela Brooks: ”Au schimbat ca să le confirme verdictul”

”Contrar la ceea ce a spus medicul legist, la cum se vede foarte clar în fotografiile cu Mădălina, ceea ce au constat cei de la poliție, medicul și asiatenta de pe salvare, ei au scris ”pupile miotice”. Deci exact opusul la ceea ce a existat. Și în continuare, verdictul lor și absolut în toată investigația lor, cei de la procuratură s-au bazat pe această informație: pupile miotice. Au încercat să o ilustreze și cu un caz din Statele Unite în care cineva, într-adevăr, a comis actul suicidal prin ingerarea acestui pesticid și care într-adevăr avea pupile miotice.

Dar ei au schimbat această dată ca să le confirme verdictul pe care l-au dat cu toate că realitatea a fost total diferită”, a spus Mihaela Brooks.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si