S-a aflat cine este cel mai bine plătit bugetar din România. Ovidiu Badea, directorul general al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Drăcea”, încasează pentru anul 2019 suma de 1,94 milioane lei (161.666 de lei- aproximativ 35.000 de euro- pe lună) pentru poziţia pe care o ocupă, potrivit Ordinului nr. 337 din 23 mai 2019, a dezvăluit Ziarul financiar.( vezi ce salariu fabulos va avea la Bruxelles fosta iubită a lui Liviu Dragnea)

Citeste si: Cea mai sexy deputată a încasat 10.000 de lei pe lună, deşi a vorbit doar 4 minute în doi ani de mandat! Corina Bogaciu locuieşte într-o vilă de 244 metri pătraţi!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Deputatul-mitralieră are datorii de un sfert de milion de euro! Cătălin Rădulescu se descurcă greu cu ratele

Citeste si: Călin Popescu Tăriceanu câştigă de 5 ori mai mult decât soţia sa! Politicianul i-a făcut cadou Loredanei două apartamente!

Cel mai bine plătit bugetar din România. Ovidiu Badea este inginer

Astfel, Ing.

Ovidiu Badea, cel pe care organigrama de pe site-ul Ministerului Cercetării şi Inovării îl indică drept director general al institutului, câştigă un salariu fabulos.  Potrivit CNBC, preşedintele american Donald Trump câştigă 400.000 de dolari pe an, adică 1,6 milioane de lei pe an, adică mai puţin decât Ovidiu Badea, directorul general al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Drăcea”.

Cel mai bine plătit bugetar din România. Klaus Iohannis câştigă 133.879 lei pe an

E clar cine este cel mai bine plătit bugetar din România. Totodată, potrivit documentului, directorul general al instituţiei câştigă de aproape şase ori mai mult decât toţi ceilalţi membri Consiliului de Administraţie.  Potrivit declaraţiei de avere a preşedintelui Klaus Iohannis, acesta încasează un salariu de 133.879 lei pe an. Prin urmare, directorul Institutului „Marin Drăcea” câştigă de zece ori mai mult decât preşedintele României. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si