Din scaunul cu rotile în care și-a trăit mare parte din viață, Stoica a străbătut întreaga planetă, deținând chiar și un record mondial pentru cea mai mare distanță parcursă într-o zi în scaunul cu rotile, de 132 de kilometri.

Citeste si: Doliu în muzica populară. Un cântăreț a murit răpus de o boală nemiloasă

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cunoscut ca un sportiv dedicat, Vasile a participat până în ultimele clipe ale vieții la competiții dedicate persoanelor cu dizabilități. Ultima dată a concurat la Cupa „Ana Lugojana”, la finalul lunii trecute, unde s-a impus la proba de aruncarea greutății, reușind totodată mai multe locuri doi la tenis de masă și alte competiții.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, în doliu. Prezicătoarea este devastată de durere: ”Zbor lin suflet drag și chinuit”

Vasile a fost numit Cetățean de Onoare al municipiului Lugoj, dar și ambasador al României în străinătate. Având doar 49 de ani la momentul în care a plecat din această lume, comunitatea din care Vasile Stoica făcea parte este șocată de vestea tragică pe care a primit-o, scrie lugojeanul.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si