Doi agenti din Galati, care aveau in fata lor o adolescenta plina de sange, au ignorat-o si au vrut sa plece, fara ca macar sa cheme o ambulanta. Intreaga scena a fost filmata de trecatori- singurii care i-au sarit fetei in ajutor. Va avertizam, urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

Citeste si: Avocatul familiei Luizei Melencu: Nu ştim cine este victima, dar există date că există o victimă

Citeste si: Cătălin Ionuţ Sindile nu mai este șeful Jandarmeriei Române. Cine îl va înlocui

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Plina de sange, cu o hemoragie ce ar putea-o prabusi la pamant, aceasta adolescenta in varsta de 14 ani socheaza.Insa nu pe politisti, care o privesc impasibil din masina, ci pe oamenii de rand care ii sar fetei in ajutor si cheama o salvare.

Scenele cutremuratoare nu trezesc nicio emotie in politista de pe scaunul din dreapta. Sta, confortabil in masina si se oboseste doar sa coboare geamul autoturismului si sa scoata cateva cuvinte.

Asta in ciuda faptului ca adolescenta plina de sange ar fi putut fi victima unei infractiuni- de la viol si pana la bataie sangeroasa. Un val de revolta au starnit imaginile cu politistii care privesc, indiferenti, suferinta tinerei. Cei doi sunt agenti unul, absolvent in 2016, iar celalalt, angajat in Ministerul Afacerilor Interne in 2017.
Ambii sunt anchetati acum de superiori, iar comportamentul lor a fost aspru criticat de noul ministru Mihai Fifor.

Citeste si: Tudor Chirilă, mesaj dur din timpul unui concert: „Am aflat că poliţia e mai prietenă cu interlopii decât cu cetăţenii”

Citeste si: Bunicii Luizei Melecu, declarații sfâșietoare

Cercetari se fac si in cazul adolescentei, care este in grija statului de doi ani. Minora a plecat cu bilet de voie din centrul de plasament spunand ca merge sa se plimbe, dar a ajuns acasa la prietenul ei cu care se vedea de cateva luni.

Tanara a fost transferata la Spitalul Judetean din Galati, iar acum starea ei este stabila.
Fata a fost consiliata psihologic, iar in cauza politia a intocmit un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de act sexual cu un minor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si