O aplicatie asemanatoare celor folosite de taximetristi sau de soferi in trafic. Astfel, operatorii ar primi locatia imediat ce o persoana solicita ajutor si ar putea vedea si care sunt echipajele cele mai apropiate ca sa le trimita la caz.

Sistemul gandit de Andrei ar putea fi o solutie pentru ca tot calvarul 112 sa ia sfarsit o data pentru totdeauna.

Tanarul itist spune ca daca autoritatile ar implementa o astfel de aplicatie- oamenii aflati in nevoie nu ar trebui sa astepte atatea minute pana cand ambulantele ar ajunge la ei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Maximilian, fiul lui Marcel Toader, veste cumplită în ziua înmormântării tatălui său! A mai pierdut o persoană dragă: "Nu știu ce să mai zic!"

Citeste si: Cutremur cu magnitudinea 4,1, în judeţul Buzău

Citeste si: Cazul Caracal- Fiica lui Gheorghe Dincă neagă că acesta ar fi fost violent în familie şi că ea ar face parte dintr-o reţea de trafic cu minore

Concret- aplicatie seamana cu "waze-ul" si oricine o poate instala pe telefon. Cand se intampla ceva- semnalezi urgenta catre 112. Operatorul vede locatia- dar si unde se afla cele mai apropiata ambulante sau echipaje de pompieri.

Totodata- medicii de pe ambulante ar putea comunica cu cei din urgente- ca sa fie pregatiti sa intervina cat mai rapid cand bolnavul ajunge pe mainile lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si